Pokličite: 031 875 467

Access Bars
in otroci

Barsi čarobno delujejo tudi pri otrocih. So neskončna bitja in ko jim damo orodje ne razmišljajo kako se bo nekaj prikazalo ampak vzamejo orodje kot čarobno palčko in stvari spremenijo. Pri otrocih potrebujemo manj časa za izvajanje Barsov in pogosto kar sami povedo, da se lahko pri posamezni točki pomaknemo naprej.

Po prejemanju barsov veliko otrok pove, da se počutijo bolj srečni, imajo boljšo koncentracijo, boljše spijo in se boljše razumejo s sovrstniki.

Access Consciousness ponuja veliko orodij, in postavljanje vprašanj je eno od orodij s katerim lahko otrokom omogočimo večje zavedanje in jih opolnomočimo, da se začnejo zavedati možnosti, ki se lahko pojavijo in prikažejo v njihovem življenju.

Play Video

Vprašanja, ki ji lahko postavite otrokom:

1.

Kaj bi bilo potrebno, da bi bilo tole lahkotnejše in lažje?

2.

Kaj bi bilo potrebno, da se tole spremeni?

3.

Ali lahko izbereš še kaj drugega, obstaja kakšen drug način, v tem primeru?

4.

Kaj je še mogoče?

To so vprašanja, ki dajejo energijski prostor, da se v življenju lahko pokažejo nove možnosti izbire. Z njimi začnemo prejemati različne informacije in tako se situacije začnejo spreminjati in razreševati. S postavljanjem vprašanj dobite več dopuščanja za otroke, za svoje sposobnosti kot starši in zase.

 

Gradivo, ki prebudi zavedanje kaj je še mogoče na področju starševstva in otrok.

Zapri meni