Pokličite: 031 875 467

Access Bars tretma

CENA:

1 seansa: 60 €

Zakup 3 seans: 170€

Zakup 5 seans: 280€

TRAJANJE:

70 minut / seansa

Kaj se
dogaja med
tretmajem?

Access Bars predstavlja 32 točk na glavi, ki vsebujejo vse omejitve, prepričanja, čustva, sodbe, misli, ideje in razmišljanja, ki ste jih shranili in vas omejujejo, da zavestno izbirate in si ustvarite življenje kot si ga želite na vseh področjih. Proces aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja in v vsakodnevno življenje vnaša več lahkotnosti, več radosti in občutka miru.

Znanstveno je dokazano, da med Barsi možgani pridejo v theta stanje, ki je stanje globoke sproščenosti in notranjega miru. Skozi proces se dogajajo razelektritve v možganih in na ta način se sprostijo blokade, ki so ujete v celem telesu in so se ustvarile na podlagi mnenj, prepričanj, sodb, čustev in občutkov v kateremkoli življenju in vas omejujejo, da zavestno izbirate in si ustvarite življenje kot si ga želite.

Kaj se
dogaja po
tretmaju?

Kaj se
dogaja po
tretmaju?

access-bars-tretma

Pojavi se občutek umirjenosti, lahkostnosti ter boljši in globok spanec. Ljudje manj reagirajo na situacije in ljudi, ki so jih vznemirjale v preteklosti. Takoj po tretmaju lahko izginejo različne vrste bolečin po celem telesu, tretma pripomore k povečani motivaciji in bolj jasnim mislim, kreativnosti, boljšemu premagovanju stresa, kreiranju več denarja in sproščanju blokad na ostalih področjih življenja. Na koncu vsake terapije barsov dobimo več sebe in spremembe v življenju se zgodijo lahkotnejše. Najslabše, kar se lahko zgodi je, da se počutiš kot po odlični masaži. Najboljša stvar, ki se ti lahko zgodi je, da se ti spremeni celotno življenje.

access-bars-tretma

Učinek tretmaja je lahko viden že takoj, priporoča pa se 3-5 tretmaje. Sprememba je z vsakim prejemom barsov bolj dinamična. Odločite se lahko tudi, da postanete Access Bars praktik in se udeležite Access delavnice, kjer se naučite tehnike in jo lahko izvajate sami.

 

Pozitivni
učinki

Za koga so Barsi primerni?
Primerni so za vsakogar, ki si jih izbere.

Zapri meni