Pokličite: 031 875 467

Access Bars
za podjetja

Access Bars je tehnika, ki odpravlja stres, utiša misli, ustvari občutek umirjenosti, vzpostavi ravnovesje v vašem telesu in povrne dobro počutje. Občutki so podobni kot pri masaži ali meditaciji, vendar gre še mnogo globje od tega. Pri tretmaju se aktivira samozdravljenje telesa in po 30 minutah tretmaja pojenja veliko bolečin v telesu in nastopi občutek sproščenosti, motiviranosti in jasnejši pogled na življenje.

Kako deluje Access Bars?

Tretma se izvaja v paru sede ali na masažni mizi (ko gre za daljši tretma) z nežnim dotikom 32 točk na glavi. Točke predstavljajo posamezna področja življenja, kjer so shranjene različne omejitve in prepričanja in z rahlim dotikom, se v možganih vzpostavi valovanje, ki nas pripelje v globoko sproščenost.

Kaj se dogaja
po tretmaju?

Po 15 minutah terapije pride telo v teta stanje, ki je stanje globoke sproščenosti in ljudje se že po kratkem času terapije počutijo bolje, izginejo različne bolečine, glavoboli, bolj so sproščeni, motivirani, optimistični in imajo jasnejši pogled na življenje.

Pozitivni
učinki

Access Bars tehnika in različna orodja:

Barsi so izjemno hitra in enostavna tehnika sproščanja, ki ima učinke na vseh področjih življenja.

opolnomočijo

ozavestijo veščine in sposobnosti, ki se jih prej nismo zavedali

izboljšajo počutje

odpravijo različne blokade, ki so vzrok različnim boleznim

pripomorejo, da postanemo bolj odprti za nove izzive in priložnosti

izboljšajo naše medosebne odnose in komunikacijo

pripomorejo k bolj jasnemu pogledu na različnih področjih življenja

Kadarkoli naredimo spremembo znotraj nas in v naših vzorcih se spremembe zgodijo na vseh področjih našega življenja.

Paket 1

2 urna delavnica

  • Predstavijo se različna orodija, s katerimi lahko udeleženci vnesejo v svoje življenje več zavedanja, lakotnosti in novih možnosti. Udeleženci si v parih izmenjajo 30 minutni Access Bars tretma (sede v predavalnici)

Paket 2

8 urna licenčna delavnica

  • Predstavitev pragmatična orodija in udeleženci se naučijo celoten Access Bars tratma. Udeleženci postanejo certificirani Access Bars praktiki, dobijo skripto, certifikat in znanje lahko uporabijo zase in na drugih.

Za več podatkov me kontaktirajte na obrazcu spodaj ali preko telefonske 031 875 467

Zapri meni