Pokličite: 031 875 467

Access Bars za izobraževalne ustanove

Otroci se neverjetno zavedajo in čeprav se razvojno na določenih področjih šele razvijajo imajo veliko več zavedanje kot njim priznamo. Access Barsi so orodje, ki jih opolnomoči v zavedanju v tem času rasti in številnih sprememb in jih povabi v prostor, kjer lahko izrazijo sebe in dobijo zavedanje kaj vedo o sebi in kaj bi njim pomagalo za njihovo življenje.

Kaj se dogaja
pri tretmaju?

Otroci ob Access Bars tretmaju

Access bars terapija traja pri otrocih nekje 20 minut in veliko otrok po tratmaju pove, da se počutijo bolj srečni, imajo boljšo koncentracijo, se lažje učijo, imajo boljši spanec in se boljše razumejo s sovrstniki. Access Barsi otrokom podarijo orodja, tehnike in vprašanja, ki jim omogočijo drugačno delovanje v različnih situacijah, doma, v šoli in drugod. Preprosta orodja in zavedanje pa njim pomagajo, da lahko šolski sistem dojamejo in uporabijo na način, ki jim je v doprinos.

Otroci ob Access Bars tretmaju

Primer projekt osnovne šole v Italiji, kjer so otroci enkrat tedensko, 8 tednov, prejemali tretmaja Access Bars. V podnapisih lahko izberet slovenske podnapise.

Play Video

Access Bars izobraževanje v izobraževalnih ustanovah so oblikovane različno:

Delavnica za zaposlene

Predstavitve tehnike staršem

Delavnice za otroke

Za več informacij me lahko kontaktirate preko obrazca spodaj ali preko telefonske številke 031 875 467.

Zapri meni